Post by liconcestpresse on Feb 24, 2022 19:53:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: Битва Pоботов ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: Битва Pоботов IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше ресурсу ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: Битва Pоботов 2022 version ▞▞▞
2 зірки, тому що; По-перше, дивлячись на трейлер гри, я з радістю спробував. По-друге, після установки мені сподобалася загальна графіка гри. Сама проблема, яку я маю з цією грою, полягає в тому, що я взагалі не можу грати. Кожен раз, коли я натискаю «To Battle», це займає час пошуку, тобто 00:15 секунд, але він повертає мене на головний екран гри. Я зробив кілька спроб, але він все ще робить те саме. Яке це може бути весело, якщо я взагалі не можу грати? Будь ласка, виправте це якомога швидше!
Круто
로봇대전: 머신전투 3D PvP FPS 액션 anq
Не працює.
артилерія така хороша
Це справді весело після того, як вони виправили вбивцю титанів, але є ще один, наприклад, ти ара Фуджін, і ти все одно помреш, навіть якщо поставиш щит, а також у цієї людини немає енергетичної зброї, тому що вона проходить крізь щит. Те саме стосується Анкола, Ареса та інших екранованих роботів. Будь ласка, виправте це
👍👍👍👍👍
Приємна зміна після 4 років гри в цій іншій механіці, яка була зруйнована "Wallet Warrior's. Пропозиція: повернути командний матч. Крім того, одиночна опція для оновлення роботів за допомогою пасивних навичок. Можливо, режим виживання або режим місії на час . Нагороди, як-от зрив блокування ракети, протиракетний лазер, який можна вирівняти, має шанс знищити вхідні ракети. ЕМР-сплеск, що вкорінює ворожих роботів на стільки секунд. Лише кілька пропозицій від досвідченого пілота. Продовжуйте так! !
Добрий день хочу сказати вам гра сссссупер, але це один мінус нема функцій, які додаються в друзя іграків і я читав комент про те, що потрібно додати Чотирионних робіт, я повністю згоден їх не вистачає будь-ласка додайте їх.
Panda Panda Run: Panda Runner Game Akcijske igre ydu
Laggg, навіть якщо ви просто використовуєте месенджер, і він втрачає з’єднання, а також іноді під час відкриття програми зависає, мій телефон oppo f9. І чи можете ви додати трохи золота після перемоги в грі? Тому що надто важко конкурувати з іншими гравцями, які мали реальні гроші, щоб купувати оновлення, і це справді несправедливо по відношенню до нас, у яких немає реальних грошей на оновлення, тому, будь ласка, виправте та додайте трохи золота після перемоги в грі, дякую ❤️😇 Але в цілому ваша гра хороша і чудова ❤️😇
Дуже весело і досить легко розвиватися. Графіка краща, ніж інша версія, і прогрес набагато швидше. Не треба працювати, щоб отримати базову зброю. Дуже добре оптимізована/збалансована гра, вітаємо розробників.
Гра справді чудова, але... будь ласка, перегляньте ціни. Платіть 2 перемоги !!! 84 євро за мех, серйозно?? Якщо ті японські бійці, як самурай чи ронін, які можуть самі зробити невидимими, на протилежному боці завжди лус. І якщо вам пощастить і ви назвете їх своїм партнером, це безпечний виграш. Таким чином, ці мехи повністю переможені. Більше немає балансу на вищих рівнях.
Гаразд, це хороша гра, не обов’язково платня за перемогу. Але це, безперечно, краще, ніж це платити за перемогу. це насправді не потрібно і створюйте For для пілотів від золота до срібла, тому що я ледве отримую достатньо золота, але принаймні ставлю спочатку принаймні 500, і Aslo, будь ласка, дасть нам кращий шанс отримати хороші речі в цьому оберті або зробити це менше спасибі
Приємна ігрушка
Гра приємна на початку. Середній рівень жорстокий, у дуже поганому сенсі. Сватання - це жахливо. Сильніші гравці легко підмітають поле; в деяких випадках один стріляє в інших роботів. Що ще гірше, гра створена для того, щоб підняти вас на більш високий рівень - навіть коли ви перевершуєте в кожній битві. Немає недоліків у снайперів/артилерії дальньої дії. Немає сенсу грати в легкі мехи, занадто легко вбити. Чим більше я граю, тим менше мені подобається ця гра. На жаль, це може бути краще, ніж War Robots.
У грі повно роботів, і я люблю роботів, тому я завантажив гру, але гра дуже складна
Я вам кажу початок непоганий
Кла
Чудово графічно! Хотілося б, щоб були альтернативи для керування іграми з налаштуваннями. Елементи керування прицілюванням і стрільбою з одного боку в кращому випадку незграбні... будь ласка, підтримуйте контролери Bluetooth!
чудова гра. граю роками, але все ще маю проблеми з підключенням. Я грав на багатьох телефонах високого та середнього класу, виправте з'єднання та поставте 5 зірок
Будь ласка, додайте команду Multiplayer 5 vs 5..Додайте друзів за допомогою імені користувача або ідентифікаційного номера..додайте команду Deathmatch 8 vs 8 Robot і Capture Flag і Story Mode, які можуть грати з друзями..як додати друзів через ідентифікатор і грати з командою?
Нічого страшного. Це менш мультфільм, ніж більшість, але, безумовно, потрібно попрацювати, щоб виправити деякі серйозні збої. Також чудовою функцією буде можливість персоналізувати ваших роботів.
Була досить хороша гра. Мені не подобається нове оновлення. Я серйозно оновив землетруси та ракети Jericho та цільову систему рівня 3.....у середньому від 1 до 6bkills за гру....оскільки оновлення не вбивають жодного вбивства в 6 іграх.....може бути проблемою збігу, але я я пропав (під час заблокування) або просто не завдаю шкоди нерухомим цілям на відкритому повітрі..... ДІЙСНО Я спробую зіграти знову через кілька тижнів, але поки що... Я закінчив
сама класна гра в усьому світі
Гра класна
Міні ця гра дуже подобається, тільки додайте будь ласка, якщо ви довго не заходили в гру, вам давали 14 тисяч золота, бо так грати нецікаво, що в вас немає ніякого нормального робота, щоб не заходити в гру цілий тиждень, щоб отримати 14 к золоту
все йде нормально. Я також можу сказати, що якщо мені доводиться порівнювати це з військовими роботами, то це більш зручно для користувачів і не копається в наших гаманцях заради грошей. Продовжуйте в тому ж таки, редагуйте: це справжня гра Pvp, оскільки я вдивлявся в інших гравців, чи рухайтеся та стріляйте на смітник. Час від часу ви побачите гравця з його іменем на полі бою. але решта - це, на мою думку, комп'ютерні роботи 🤔
Мені не подобається той факт, що мехи мають ходити більшу частину часу, і вони рухаються так повільно. також час від часу мій зв'язок обривається. крім того, це суцільний поп-шутер. люблю об’єднання і все.
Мені потрібно завантажити це знову! Мені сподобалося грати в неї, і я її видалив, тому що я мав 2 вибрати між цією грою та іншою подібною... (Військові роботи, які, як я тепер розумію, належать і керуються 1 з найбільш ненадійних і жадібних компаній, які я знав; лише зацікавлений у створенні нових способів обману & маніпулювання своїми користувачами, щоб2 витрачати та інвестувати свої $$$ (2 залишатися конкурентоспроможними).& з кожним оновленням вони "нерфують" зброю тощо &, таким чином, постійно застарівають & $$$ Ви витратили... нічого коротше вкрасти!
Мінус довгого устанавляйтса
відправлено
Хороша гра
Кожного дня оновлення(((((((((((
Robot Warfare: PvP Mech Battle Toiminta wvky
Так погано. Відставання як пекло глюки так погано. Забагато горя і хакерів. Я оцінюю це 1 зірка War Robots — 4,5. Проте мені подобається лише кабіна. Але все одно, повністю видаляємо гру. Це відстой. Я буду грати у War Robots замість дурної гри до кінця своєї ігрової кар’єри. І навіть іноді, в процесі матчу, я іноді автоматично вмираю. Для мене це божественна відмова від люті. Robot Wafare: Битва з механіками, безумовно, є повною катастрофою.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Aksiyon apn
завантажив гру, зіткнувся з помилкою обслуговування сервера, сказав "добре, я просто повернусь пізніше". був представлений на найпростішій арені, яку я коли-небудь бачив, де ви могли просто купити найкращих ботів, якщо у вас були гроші для спалювання. гідний бій, надто покладаючись на фан-сервіс. повернувся наступного дня, щоб потрапити в цикл з’єднання, який не вирішиться через перезапуск. добре, що є кнопка *видалити*...
Загалом гра чудова, але оновлення повністю заважають вашому прогресу. Сильні роботи, які ви створили протягом кількох тижнів і $$, стають слабкими/одноразовими. Раніше я домінував у іграх, тепер не можу витримати до кінця. Ось кілька проблем, які я помічаю: невидимість перестала працювати, траєкторію стрибка було змінено на вищу, але меншу відстань, деякі види зброї здаються сильнішими, а інші слабшими. Це була спроба вирівняти ігрове поле? Не знаю, але мені це набридло. Я перевірю наступне оновлення
Графіка краща, але, як новий гравець, немає реального посібника для пояснення, немає пояснення того, як працює зброя, а зброя на військових роботах, здається, більш універсальна за вибором і функціями. Я хотів би, щоб це було легше у використанні, тому що графіка справді краща. Крім того, кожна сторона починає з протилежних сторін ігрового поля. Сподіваюся, це допомагає.
Пока норм!
ок
Насправді це був мій улюблений тип гри Mecha Battle, в яку я грав. Я, мабуть, також завантажив десяток чи більше різних. Він просто завис після оновлення, і я більше не міг змусити його знову грати. Шкода, це була чудова гра. Майже 5 зірок
Це хороша гра. Здається, це щось схоже на військових роботів з опцією перегляду від першої особи (яку я рідко використовую через зменшений FOV), але я з радістю спостерігаю, як розвиватиметься ця гра, і я час від часу перевіряю наступного року. War Robots має більше вмісту, але це має набагато швидший темп бою
Брак балансу позбавляє переваг цієї гри... Мені це подобається, але це засмучує постійно зустрічатися з гравцями, які не виходять за ваш рівень. Отже, я вклонюся зараз і залишу гравцям із великими коштами боротися між собою, а також відкладу свої витрати на інші ігри, які мені подобаються. 3/5
Це те, яким я б хотів, щоб War Robots були. Ви можете бути конкурентоспроможними, не сплачуючи грошей. Дивитися рекламу про прискорення оновлення варто. Це може перетворитися на оплату лише за перемогу, але ще ні.
Спочатку було весело. Використовував невелику стратегію для вибору певної зброї в залежності від місцевості. Але потім, коли ви підвищуєте рівень, у вас з’являються гравці, які мають цих роботів, які дають їм можливість вбити 20 роботів менш ніж за 4 хвилини. Це не весело. Якщо я досяг рівня в ігровому носінні, є гравці, які витратили 10 000 хороших монет на одного бота, то грати немає сенсу.
норм игрушка
Єдине, чого не вистачає цій грі, — це можливості сформувати власні команди, а потім вступити в бій, але я спробував купу інших ігор з механіками, і це та, з якою легко грати