Post by liconcestpresse on Feb 24, 2022 19:37:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczone wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Planet Forever 2022 version ▞▞▞
super gra n.d. wyluzowanie😃😃. tylko szkoda, że jest duża czułość😵😵😵
Tasty Planet Forever Actie iarv
Ok ale nie przegonało mnie
dobra aplikacja, ale kopia smacznego niebieskiego
ir gra EVER
Nie
Ja (byłbym) absolutnie kochał tę grę, gdyby nie fakt, że kiedy zacząłem grać na lvl. 9 na ośmiornicy straciłem kontrolę nad moim ruchem w grze!
Fajnie, ale za stary?
Car Stunt Races: Mega Ramps ریسنگ ljh
/:
Za dużo mielenia
Gram w 2 graczy i tak wielu je i szybko, więc mogę dostać nawet jedzenie?
Podoba mi się, ale nie mogę uzyskać poziomów bons, czy ty?
NIE MOGĘ NAWET NIC ZAINSTALOWAĆ, PONIEWAŻ POTRZEBUJĘ JEDZĄCYCH APLIKACJI PIERDOLONY KRÓL CMON!!!!!!! 😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠😠😠🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🤜🤜🤜🤜🤜👊👊👊👊👊👎👎👎👎👎👎👎👎🖕🖕🖕🖕🖕🖕😤😧😤😧. 😤😧😤😧😤😧😤😧😧😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧 Teraz uspokój się
Ta gra jest świetna i lubię próbować zdobyć wszystko, ale może możesz dodać kilka jajek wielkanocnych, ale 5 gwiazdek
To była tylko darmowa wersja, normalna wersja jest niesamowita
To jest do bani. Joystick jest do bani, a koszt jest do bani bardzo drogie monety.
Jangal rezerwuje stolik po raz pierwszy moim zdaniem jest to nowy rok. Zaglądam w tej chwili. Muszę być dobry od czasu do czasu. Zaglądam w tej chwili. JEŚLI pogoda byłaby jedynym sposobem na uzyskanie najlepszej ceny po raz pierwszy to moim zdaniem nowy rok.
Ta gra jest super fajna. Moim jedynym problemem jest to, że bardzo trudno jest zdobyć gwiazdki. To mój problem, dlaczego oceniłem to na 4 gwiazdki.
Grindy
Koks
Bardzo źle zaprojektowana gra nikt nie chciałby grać w taką grę grafika bardzo brzydka Sugerowałbym nie kupować tej gry marnując swoje dane
super gra
trudno jest zdobyć gwiazdy.
nudy
Nuda
Dobra gra, ale zdecydowanie nie tak dobra jak inne smaczne planety. W grze zakupy i reklamy są zmuszone do kontynuowania gry, a niektóre poziomy wydają się po prostu nietwórcze i powolne
Gra fajna tylko jest minus ponieważ żeby grać następną mapę trzeba mieć (?) gwiazdki a nie na przykład, że poprzednia pierwsza mapa masz 2 to logiczne
Tasty Planet Forever Akcija mat
powinni umieścić strzałki jako kontrole
Fajna gra na prawdę fajna gra
Ta gra nie jest stratą czasu i może w to grałem wcześniej tak byłoby lepiej, gdyby nie miała uniwersów kwarkowych Yeeeeeeeeees
Chcę po prostu cieszyć się grą i nie muszę przez kilka godzin zbierać głupich punktów, aby odblokować nowe postacie. Ta gra bardzo mnie rozczarowała od tego, czym była wcześniej
Tasty Planet Forever Екшн nbh
Ta gra to mnóstwo uroczych zwierzątek, a gdy zwierzęta jedzą, robi się szalona
Super gierka xd gryka hahahahahahahahahaha xd
i dodaj z sekcją ośmiornic, że możesz jeść ludzi w łodzi, a łódź słabnie i potem jeść i pobierz tę aktualizację, zrób aktualizację, która polega na tym, że możesz złapać coś mniejszego i sprawić, że zobaczysz wszystko w mniejszym poziomy
Naprawdę podoba mi się gra, ale nie rozumiem systemu punktacji, miałem ponad 3000 punktów na jednym poziomie, ale skończyło się na - 2750, ponieważ "bonus za czas" wystartował ponad 6000 punktów, jak to może być premia, jeśli odejmie punkty, skończyłbym z 2 gwiazdkami na poziomie, gdyby nie odebrał punktów. Byłoby 5*, gdyby nie system punktacji
wiesz ja nie wiem